Huisdieren zorgplan

 

Iedereen wil het beste voor zijn huisdier. Met het Huisdieren Zorgplan kunt u middels maandelijkse betalingen uw hond of kat optimale preventieve zorg op maat bieden. De jaarlijkse kosten die u als eigenaar maakt om uw huisdier gezond te houden (denk bijvoorbeeld aan: vaccinatie, middelen tegen parasieten en gezondheidschecks) worden nu verspreid over 12 maandelijkse betalingen.

Het huisdieren zorgplan is geen verzekering! Een verzekering vergoed onvoorziene kosten, het zorgplan betreft uitsluitend de preventieve zorg (vaccinaties, gezondheidscontroles en parasietenbestrijding) die juist door verzekeraars niet worden vergoed. Bovendien krijgt u met het zorgplan 10% korting op alle zorg, medicatie en behandelingen die niet onder de preventieve zorg binnen het plan vallen.

U kunt zich eenvoudig inschrijven met de volgende QR code. Richt uw camera of QR-app op de code om het formulier te openen.

huisdieren zorgplan

Benieuwd wat een plan voor uw huisdier kost?

Heeft u interesse in een zorgplan, of wil u graag meer informatie specifiek voor uw huisdier? Neem dan contact met ons op of kom langs aan de balie!

Zorgplannen zijn per diersoort en gewichtsklasse afgestemd en beschikbaar voor katten en honden. Er is al een zorgplan voor de kat voor €19,75 per maand, en een zorgplan voor de hond vanaf €20,50 per maand.

Maak een

afspraak