Afspraak maken

Spoedgeval? Bel direct 0299 - 42 10 00!

Kies soort afspraak

Voor onze paardenkliniek kunt u helaas geen online afspraak maken. Dit vanwege mogelijke spoedgevallen tussendoor en eventuele mee te nemen reistijd van de dierenarts in een relatief groot werkgebied.

Wij streven ernaar iedereen uitgebreid de tijd te geven en direct de juiste zorg te kunnen bieden. De benodigde tijd, materialen en personeel kan vaak alleen door een medewerker van de praktijk worden ingeschat. Daarom is het voor een aantal behandelingen is niet mogelijk online een afspraak te maken. U kunt doordeweeks tussen 8:00 en 19:00 telefonisch een afspraak maken via 0299-421000

Onze dierenartsen komen ook bij u thuis. Voor een bezoek van een van onze dierenartsen aan huis kunt u helaas geen online afspraak maken.

Wij streven ernaar iedereen uitgebreid de tijd te geven en direct de juiste zorg te kunnen bieden. De benodigde tijd, materialen en personeel kan vaak alleen door een medewerker van de praktijk worden ingeschat.

Daarnaast is het vanwege mogelijke spoedgevallen tussendoor en eventuele mee te nemen reistijd van de dierenarts in een relatief groot werkgebied even passen en meten.

Uw gegevens

Bent u al klant? Ja Nee
U kunt zich hier inschrijven.

Uw huisdier

Datum

Tijdvoorkeur:
Ik ga akkoord met de privacy verklaring:    
Afspraak maken

Liever niet naar de praktijk? - Onze dierenartsen komen ook bij u thuis

Indien gewenst kunnen onze dierenartsen uw huisdier ook thuis behandelen. Houdt er rekening mee dat niet alle behandelingen en onderzoeken thuis kunnen plaatsvinden en dat er kosten zijn verbonden aan een thuisbezoek. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u nog

vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat?

Onze assistentes staan u graag te woord! Op werkdagen kunt u ons tussen 8:00 en 19:00 bellen of langskomen aan de balie.