Blogs

Als dierenarts heb je veel te vertellen. Bijvoorbeeld over nieuwe technieken, nieuwe producten of nieuwe bedreigingen voor de gezondheid van mens en dier. Maar als diereigenaar wil je dat niet allemaal tegelijk in de spreekkamer horen. Ook wil je niet elke week een e-mail ontvangen met nieuwtjes, daar krijg je er al zoveel van en niet alles is van toepassing! Op dit blog zullen we regelmatig stukjes schrijven vol praktisch advies en verhalen uit de praktijk. Zo kun je alles rustig doorlezen en eventueel actie ondernemen als dat nodig zou zijn.

De mooiste glimlach

Gast blogger - Gastblog

Februari is gebitsmaand, tijdens deze actiemaand houden wij een aantal leuke acties om gebitsverzorging bij huisdieren onder de aandacht te brengen. De vakfotografen van Fotastique helpen ons een handje met het beschikbaar stellen van een prijs voor onze Mooiste Glimlach wedstrijd. Op dit gastblog stellen ze zich aan u voor.

Gastblog: Leven met een hond

Gast blogger - Gastblog

Auteur Harrie Seeverens vertelt: De drie laatste levensjaren van onze hond hebben mij geïnspireerd tot het schrijven van een boek dat niet alleen gaat over de belevenissen en emoties rond zijn verzorging (hij was een hartpatiëntje geworden), maar ook over de overpeinzingen waartoe deze mij aanleiding gaven.

Hond Floortje Foto: Floortje op 17 jarige leeftijd.

Blog: Honden castreren in Roemenië

Gast blogger - Gastblog

elkeMijn naam is Elke en tijdens mijn studie paraveteriniar loop ik stage bij Dierenarts Purmerend. Afgelopen maand ben ik naar Roemenië afgereisd om daar te helpen bij de projecten van Stichting Le Woef. Zelf ben ik vorig jaar in contact gekomen met Stichting Le Woef door mijzelf op verhuisdieren.nl aan te melden. Daar kwamen wij in aanmerking voor onze huidige hond Dylan. Mijn nieuwsgierigheid naar zijn land van afkomst was gaan groeien en graag wilde ik met eigen ogen zien hoe het er in Roemenië aan toe ging. Zodoende is mijn reis tot stand gekomen. Op de praktijk zijn (gedoneerde) spullen verzameld, waarvoor ik u hartelijk wil bedanken. Ik heb een blog geschreven over mijn ervaringen.