Nieuws

WIj werken Coronaproof

Heeft u vragen omtrent het bezoek aan de praktijk ivm het coronavirus? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk via 0299-421000. In onze agenda houden wij er rekening mee dat er in de kliniek zo min mogelijk mensen aanwezig zullen zijn.

Zorg er voor dat u op tijd aanwezig bent, maar maximaal 5 minuten voor uw afspraak. Wij willen een volle wachtkamer voorkomen en ook graag de tijd voor u en uw huisdier kunnen nemen!

Konijnenspreekuur vervallen

Het inloopspreekuur voor konijnen, zoals u dat van ons gewend bent op de laatste woensdag van de maand, komt te vervallen. Dit is omdat wij nu alleen op afspraak werken. Wilt u een afspraak maken voor uw konijn, neemt u dan contact met ons op via 0299-421000

Corona virus

Om verantwoord zorg te kunnen bieden willen wij u vriendelijk attenderen op de maatregelen die wij hebben genomen. Houdt u deze website in de gaten voor wijzigingen of aanvullingen. Heeft u vragen omtrent het bezoek aan de praktijk en de maatregelen ivm het coronavirus? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk via 0299-421000. Lees ook de adviezen  voor eigenaren van huisdieren in verband met Covid-19.

Zorg er voor dat u op tijd aanwezig bent, maar maximaal 5 minuten voor uw afspraak. Wij willen een volle wachtkamer voorkomen en ook graag de tijd voor u en uw huisdier kunnen nemen!

Bent u niet in staat naar de praktijk te komen, twijfelt u of uw dier echt zorg nodig heeft en wilt u overleggen over uw afspraak bij ons of over uw voorgenomen bezoek aan Dierenarts Purmerend, dan kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer (0299) 42 10 00

Bezorging medicijnen en voer

Vanaf nu bieden wij, om u in deze tijd goed van dienst te zijn,  de mogelijkheid om medicijnen en voer bij u thuis te bezorgen voor het geval u het niet kunt of wilt halen. U kunt uw bestelling telefonisch via (0299) 42 10 00 doorgeven of plaatsen via onze Whatsapp (ook 0299-421000).

Bestellingen zullen wij, indien deze voor 17.00 uur worden geplaatst, op dezelfde dag bezorgen. Medicijnen zullen wij samen met de factuur bij u in de brievenbus doen. Als u voer bestelt verzoeken wij u aanwezig te zijn om de bestelling aan te nemen. 

Voor de bezorging rekenen wij geen bezorgkosten. Wel brengen wij €4,95 administratiekosten in rekening.

Belangrijk bericht aan huisdiereigenaren

WANNEER IS EEN GEBITSBEHANDELING NODIG?

Vroeger werd er maar weinig aandacht aan het gebit van huisdieren besteed. Met het besef dat een schoon en gezond gebit ook als voorwaarde geldt voor een gezond en lang leven voor onze huisdieren, heeft de veterinaire tandheelkunde zich in een stormachtig tempo ontwikkeld. Het tandapparaat in onze dierenartspraktijk ziet er net zo uit als die van uw tandarts!

 

Tanden Poetsen met dierenarts Tessa

Tanden poetsen voorkomt veel gebitsproblemen! Maar hoe werkt tandenpoetsen nu precies bij huisdieren? Dierenarts Tessa geeft een aantal tips om het poetsen aan te leren. Klik op dierenarts Tessa voor de tandenpoetstips.

  

Dierenarts Purmerend Wint pro ondernemersprijs

< 1 2 3 4 5 6