Nieuws

Dierenarts Purmerend Wint pro ondernemersprijs

Dierenarts Purmerend wenst u een voorspoedig en gezond 2020

Bang voor Vuurwerk

Oud & Nieuw komt er weer aan. Het nieuwe jaar, en de weken voorafgaand daaraan, wordt traditiegetrouw met veel geknal ingeluid. Een gezellige periode voor ons, maar helaas voor veel van onze huisdieren een kwelling. Dat hoeft niet! Wij hebben een aantal tips om iets te doen aan de angst voor vuurwerk bij honden en katten. Met deze maatregelen kunt u uw geliefde viervoeter een onbezorgde jaarwisseling geven.

Nachtdiensten

 

27-5-2019

Vanaf heden is de dienstenkring van Purmerend genoodzaakt om de nachtdiensten (23.00u – 8.00u) voorlopig over te dragen aan de spoedkliniek van het Medisch Centrum voor Dieren (MCD) in Amsterdam. Helaas zijn er op dit moment te weinig dierenartsen in onze dienstenkring om de nachtdiensten voort te kunnen zetten. Nazorg van onze eigen operatiepatiënten blijft onveranderd verzorgd door onze eigen dierenartsen van Dierenarts Purmerend.

Besmettelijke hondenziekte Brucellose in Nederland geconstateerd

Op 9 mei meldde de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) dat de besmettelijke hondenziekte Brucellose is geconstateerd bij in Nederland geboren honden. Dierenartsen ontvangen naar aanleiding van dit bericht veel vragen van onder andere verontrustte hondeneigenaren. Op deze pagina vind je antwoorden op de veelgestelde vragen over Brucellose (infectie met de bacterie Brucella canis).

Maand van de Gebitsverzorging 2019

Februari is maand van het gebit, een landelijke actie waar Dierenarts Purmerend elk jaar aan mee doet. Want wist u dat 70% van de honden en katten in Nederland beginnende of verborgen gebitsproblemen hebben? Nu is het gebit natuurlijk altijd even belangrijk, maar deze actiemaand is een leuke manier om extra aandacht te geven aan het huisdierengebit.

Geslaagd openingsfeest

Zaterdag 25 augustus hebben wij , met veel van u, de officiële opening van onze nieuwe hoofdkliniek mogen vieren. 

Wij zijn verhuisd!

U vindt ons op onze nieuwe hoofdkliniek, Kraggeveenstraat 5, Purmerend

< 1 2 3 4 5